19 de setembre del 2015

 gener del 2016
  
     
   A partir del 15 de gener podeu trobar la meva nova novel.la a les llibreries; sortirà publicada en català per Columna edicions i en castellà per editorial Planeta.
      "La filla de la neu" relata la construcció del tren cremallera i la història d'un enginyer del tren i d'una dona de muntanya amb un coratge excepcional. La veu d'un narrador actual ens retorna sovint al present i ens fa molt propera aquesta història.

L’Enric, un enginyer auxiliar del cremallera de Núria, i la Joana, una cambrera que acaba fent de professora d’esquí es coneixen a l'alta muntanya, quan els “homes del tren” de la FMGP (Ferrocarriles de montaña a grandes pendientes) estan construint l’obra d’enginyeria amb més metres d’altitud de tota la península ibèrica.

Tot va bé, encara que en un moment determinat la guerra trenqui la placidesa relativa de les seves vides. Més tard, als anys 40, la Joana fa una travessa pels Pirineus que la porta fins a límits desconeguts.
Col.laboració amb  RAC 1

   Envieu la vostra demanda sobre llibres a totespossible@rac1.net  i us respondré de seguida.
    Aquesta temporada resoldré dubtes i consultes dels oients del "Tot és possible" de l'emissora Rac1 que estiguin relacionades amb llibres, faré de "veu de l'expert" .
    
  Qüestions com ara: Quin llibre puc regalar a un adolescent que ha deixat de llegir? Hi ha alguna guia útil per educar els nens en l'era digital? Com puc rescriure un text? Quin llibre em pot guiar en l'escriptura terapèutica? ....

                                                          Bon inici de tardor!