9 d’agost del 2018


ESTIU   2019


Us deixo un parell d'articles que he publicat darrerament al  PUNT AVUI

Comprar a granel:



Costa fràgil:








Aquest febrer del 2019 participo a la Viladelllibre de l'Escala en una taula rodona on parlarem de reedicions de Maria Àngels Anglada, Vicenç Pagès i jo (Gran Cafè) i també ofereixo un taller de haikus de la mar emporitana. 

Aquí teniu l'enllaç:


Del 22 al 24 de febrer, l’Escala obre la temporada de festivals de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. La Vila del Llibre del Mar d’Empúries, que des de l’antiguitat ha estat lloc de trobada de la cultura mediterrània, torna a convertir-se en àgora de la cultura del país gràcies al llibre.

TAULES DEL LLIBRE

VicencPages_Escala19
NuriaEsponella_Escala19
MaAngelsAnglada_Escala19
NARRATIVA EMPORDÀ
Celebració de reedicions empordaneses. Taula rodona amb Núria Esponellà i el seu Gran cafè(Columna); Rosa Geli Anglada, filla de Maria Àngels Anglada, autora de Les closes (L’Avenç), i Vicenç Pagès Jordà amb Exorcismes(Empúries)
Dissabte 23 11.30 | Alfolí de la Sal. Sala d’actes





Entrevista a Cat ràdio amb la periodista Mònica Terribas i trobada a la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, un clàssic ja, amb una altra periodista i escriptora, Marta Romagosa.
Gràcies per ser-hi, totes dues!

 

 L'escriptora gironina va igualar amb ‘La filla de la neu' el supervendes Víctor Amela

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/961138-esponella-contra-el-capita-groc.html





  Avui dia, quan els llibres acostumen a durar ben poc, sobretot a les llistes dels més llegits, editar una novel.la com "Gran Cafè" 20 anys després és un reconeixement que agraeixo molt.

   Aquí teniu la portada de la nova reedició (1998-2018)






Sobre els poemes de "Un vent, una mar" (Ed. Quaderns Crema) i  "La mirada de la gavina" (Viena, edicions),  Miquel Martí i Pol dixit:    La considero una poeta amb veu pròpia, amb un món interior molt ric i amb una gran capacitat per expressar-lo.